PROIECTUL ,,DaRUIEsTE CUNOAsTERE! DaRUIEsTE O CARTE” A AJUNS LA FINAL

PROIECTUL ,,DaRUIEsTE CUNOAsTERE! DaRUIEsTE O CARTE” A AJUNS LA FINAL

Joi, 13 noiembrie la Catedrala Episcopală ,,Adormirea Maicii Domnului” s-a desfășurat, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, ultima parte a Proiectului ,,Dăruiește cunoaștere! Dăruiește o carte”. La acest eveniment cultural au fost invitați să le vorbească tinerilor de la Colegiul Național ,,Ion Maiorescu” și de la Seminarul Teologic ,,Teoctist Patriarhul”, oameni de cultură ai muncipiului Giurgiu şi cadre didactice care prin pledoariile lor au subliniat importanţa cărţilor în formarea adevăratelor valori, în promovarea tradițiilor și în realizarea profesională.
Manifestarea a continuat cu un concurs la care s-au înscris 10 elevi ai celor două licee participante, în cadrul căruia au prezentat fiecare câte o carte. Concurenţii au vorbit despre o carte la alegere, cele mai bune prezentări fiind premiate de către organizatori. S-au acordat 2 premii I, 3 premii II , iar restul au primit premiul III.
Totodată, la acest eveniment au fost prezenți elevi din Parohia Stănești II și Pietrișu, însoțiți de preoții din cele două parohii, cărora le-au fost înmânate cele aproximativ 1600 de volume, strânse în urma colectei de carte desfășurată începând cu data de 1 octombrie și până în data de 1 noiembrie. Pe lângă cărțile primite, elevii au mai primit daruri constând în dulciuri, iconițe și articole vestimentare, oferite de Primăria municipiului Giurgiu şi Catedrala Episcopală.
La final, organizatorii au mulțumit tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, Primăriei Giurgiu, partenerilor și mai ales tuturor donatorilor.

Ultima modificare: 14.11.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Sprijin financiar pentru Festivalul International al Teatrelor Dunarene, apreciat de conducerea Teatrului „Tudor Vianu”

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.